Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Салат "Атлантида"
Салат "Атлантида"

Салат "Атлантида"

Салат «Атлантида» - дуже смачний, ситний і корисний салат з морепродуктів. В морепродуктах міститься багато йоду і легкозасвоюваного білка, рекордсменом, за змістом якого є мідії. Їх ніжне м'ясо часто використовується в якості основного інгредієнта різних салатів. Для приготування салату «Атлантида» потрібні мариновані мідії. Можна використовувати як заморожені морепродукти, так і готові до вживання, які можна знайти в супермаркетах. Салат зручніше відразу сервірувати по скляних келихах або креманках. Прикрашають салат «Атлантида» листочками петрушки. Цей салат цілком можна приготувати навіть на новорічний стіл.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Яйця — 2 шт.
  2. 2. Кукурудза консервована — 100 г.
  3. 3. Оливки — 16 шт.
  4. 4. Мідії мариновані — 100 г.
  5. 5. Сметана — 100 г.
  6. 6. Майонез — 100 г.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Креветки варені — 50 г.

Етапи готування

  1. Відварити вкруту яйця, охолодити і очистити.

  2. Для заправки змішати сметану, сіль і майонез, злегка збити.

  3. Яєчні білки відокремити від жовтків і окремо натерти на тертці. З кукурудзи і мідій злити розсіл. Оливки порізати уздовж навпіл.

  4. Білки викласти першим шаром, потім шар кукурудзи. Полити заправкою. Укласти шар мідій і креветок, потім шар оливок. Знову полити заправкою і посипати тертим жовтком.