Салат із печериць
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Салат із печериць

Представляємо вашій увазі прекрасний і легкий смачний салат. Такий салат заслуговує дуже великої уваги. По-перше, він дуже смачний, по-друге, швидко робиться, а по-третє, він корисний. Корисний завдяки вмісту в ньому грибів. Гриби - це джерело протеїнів і вітамінів. Гриби, завдяки божественному запаху і корисним властивостям були визнані в Стародавньому Єгипті "королівської їжею". Тоді їх підносили виключно фараонам. Це і не дарма. Адже, гриби містять протеїни, жири, глюкозу, целюлозу, а також мінеральні речовини: кальцій, магній, калій, залізо, натрій. А також вітаміни: B1, B2, B3, B6, B9, C, D, E. Тому обов'язково приготуйте сьогодні такий вітамінний салатик.

Інгредієнти

  • Печериці - 500 г.
  • Зелень - 40 г.
  • Лимон - 20 г.
  • Оцет бальзамічний - 10 мл.
  • Сіль - за смаком
  • Салат - 200 г.
  • Олія оливкова - 20 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Печериці помити і нарізати скибочками. Трохи обсмажити гриби. Зелень помити, просушити і подрібнити.

  • 02

    Салат помити, просушити, нарвати руками. З лимона вичавити сік.

  • 03

    Змішати лимонний сік, бальзамічний оцет і оливкову олію. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.