Салат-коктейль "Мозаїка"
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Салат-коктейль "Мозаїка"

Ви хочете приготувати простий у приготуванні, але водночас вишуканий, літній салат? Тоді Вашій увазі пропонується рецепт салату-коктейлю «Мозаїка». Всі використовувані інгредієнти відмінно поєднуються між собою. Яблуко і апельсин додадуть йому особливу кислинку, а в поєднанні з креветкою, кукурудзою і перцем утворюють неповторний смак і відчуття легкості. Салат заправляється майонезом, але при бажанні його також можна заправити оливковою або рослинною олією. Побалуйте своїх рідних чимось незвичайним. До того ж це займе не так багато часу.

Інгредієнти

  • Апельсин - 1 шт.
  • Яблуко - 1 шт.
  • Креветки варені - 100 г.
  • Кукурудза консервована - 100 г.
  • Перець солодкий - 1 шт.
  • Майонез - 100 г.
  • Петрушка - 4 гілочки

Етапи приготування

  • 01

    Яблуко помити й очистити від шкірки і насіння, нарізати кубиками.

  • 02

    Перець очистити від насіння і плодоніжки, промити й нарізати тонкими кільцями.

  • 03

    З апельсина видалити шкірку, розділити на часточки і очистити від плівок.

  • 04

    Всі нарізані інгредієнти і кукурудзу укласти в келих або креманку, зверху покласти креветки. Полити майонезом і прикрасити петрушкою.