Ви хочете приготувати простий у приготуванні, але водночас вишуканий, літній салат? Тоді Вашій увазі пропонується рецепт салату-коктейлю «Мозаїка». Всі використовувані інгредієнти відмінно поєднуються між собою. Яблуко і апельсин додадуть йому особливу кислинку, а в поєднанні з креветкою, кукурудзою і перцем утворюють неповторний смак і відчуття легкості. Салат заправляється майонезом, але при бажанні його також можна заправити оливковою або рослинною олією. Побалуйте своїх рідних чимось незвичайним. До того ж це займе не так багато часу.
Яблуко помити й очистити від шкірки і насіння, нарізати кубиками.
Перець очистити від насіння і плодоніжки, промити й нарізати тонкими кільцями.
З апельсина видалити шкірку, розділити на часточки і очистити від плівок.
Всі нарізані інгредієнти і кукурудзу укласти в келих або креманку, зверху покласти креветки. Полити майонезом і прикрасити петрушкою.