Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Салат "Ситий пан"
Салат "Ситий пан"

Салат "Ситий пан"

Смажена картопля і свинина надають страві приємний смак, салат виходить смачним і ароматним. Листя салату краще не різати, а рвати. Важливо, щоб вони не пустити сік до того, як салат буде готовий, і зберегли свою форму. Підготовлена для смаження натерта картопля повинна бути сухою. Яйце для салату відварюється без шкаралупи, щоб воно зберегло форму. Воду потрібно довести до кипіння і зменшити вогонь. Головне, щоб вода не почала "вирувати". Розбивають яйце і варять близько однієї хвилини - яйце не повинно зваритися круто. Після цього яйце шумівкою викладають на салат. Інгредієнти салату не перемішують. Блюдо просто ідеально підходить до святкового столу.

Кількість порцій 1
Час приготування 30 хв

  1. 1. Картопля — 1 шт.
  2. 2. Майонез — 30 г.
  3. 3. Петрушка — 1 пучок
  4. 4. Базилік — 1 пучок
  5. 5. Сіль — 10 г.
  6. 6. Оцет — 20 г.
  7. 7. Листя салату — 100 г.
  8. 8. Помідори черрі — 3 шт.
  9. 9. Мариновані гриби — 50 г.
  10. 10. Свиняча вирізка — 100 г.
  11. 11. Яйця — 1 шт.
  12. 12. Соняшникова олія — за смаком

Етапи готування

  1. Листя салату крупно порвати. Свинину нарізати соломкою і викласти на листя салату.

  2. У воду додати сіль, оцет, зварити яйце. Розрізати на 4 частини і викласти в салат.

  3. Натерти на дрібній тертці картоплю, промити і викласти на серветку.

  4. Дрібно нарізати листя базиліка і петрушки, змішати з майонезом. Викласти зверху на свинину.

  5. Смажити натерту картоплю на соняшниковій олії і висипати зверху на салат.

  6. Прикрасити нарізаними помідорами черрі та маринованими грибами.