Смажена картопля і свинина надають страві приємний смак, салат виходить смачним і ароматним. Листя салату краще не різати, а рвати. Важливо, щоб вони не пустити сік до того, як салат буде готовий, і зберегли свою форму. Підготовлена для смаження натерта картопля повинна бути сухою. Яйце для салату відварюється без шкаралупи, щоб воно зберегло форму. Воду потрібно довести до кипіння і зменшити вогонь. Головне, щоб вода не почала "вирувати". Розбивають яйце і варять близько однієї хвилини - яйце не повинно зваритися круто. Після цього яйце шумівкою викладають на салат. Інгредієнти салату не перемішують. Блюдо просто ідеально підходить до святкового столу.
Листя салату крупно порвати. Свинину нарізати соломкою і викласти на листя салату.
У воду додати сіль, оцет, зварити яйце. Розрізати на 4 частини і викласти в салат.
Натерти на дрібній тертці картоплю, промити і викласти на серветку.
Дрібно нарізати листя базиліка і петрушки, змішати з майонезом. Викласти зверху на свинину.
Смажити натерту картоплю на соняшниковій олії і висипати зверху на салат.
Прикрасити нарізаними помідорами черрі та маринованими грибами.