Салат "Ситий пан"
Кількість порцій - 1
Час приготування - 30 хв

Салат "Ситий пан"

Смажена картопля і свинина надають страві приємний смак, салат виходить смачним і ароматним. Листя салату краще не різати, а рвати. Важливо, щоб вони не пустити сік до того, як салат буде готовий, і зберегли свою форму. Підготовлена для смаження натерта картопля повинна бути сухою. Яйце для салату відварюється без шкаралупи, щоб воно зберегло форму. Воду потрібно довести до кипіння і зменшити вогонь. Головне, щоб вода не почала "вирувати". Розбивають яйце і варять близько однієї хвилини - яйце не повинно зваритися круто. Після цього яйце шумівкою викладають на салат. Інгредієнти салату не перемішують. Блюдо просто ідеально підходить до святкового столу.

Інгредієнти

  • Картопля - 1 шт.
  • Майонез - 30 г.
  • Петрушка - 1 пучок
  • Базилік - 1 пучок
  • Сіль - 10 г.
  • Оцет - 20 г.
  • Листя салату - 100 г.
  • Помідори черрі - 3 шт.
  • Мариновані гриби - 50 г.
  • Свиняча вирізка - 100 г.
  • Яйця - 1 шт.
  • Соняшникова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Листя салату крупно порвати. Свинину нарізати соломкою і викласти на листя салату.

  • 02

    У воду додати сіль, оцет, зварити яйце. Розрізати на 4 частини і викласти в салат.

  • 03

    Натерти на дрібній тертці картоплю, промити і викласти на серветку.

  • 04

    Дрібно нарізати листя базиліка і петрушки, змішати з майонезом. Викласти зверху на свинину.

  • 05

    Смажити натерту картоплю на соняшниковій олії і висипати зверху на салат.

  • 06

    Прикрасити нарізаними помідорами черрі та маринованими грибами.