Крабовий салат, не дивлячись на свою молодість, міцно зайняв свою позицію в списку непереможних хітів серед застільних страв. Завдяки доступним інгредієнтам, легкості приготування і яскравому виконанню він став одним з салатів, які найбільш часто готуються до свят, і навіть порівнявся з легендарним «Олів'є». Класичний рецепт регулярно поповнюється всілякими варіаціями, які дуже швидко завойовують популярність. Сьогодні пропонуємо не просто додати нові смакові нотки, але і замінити один компонент іншим. Отже, наш крабовий салат не містить обов'язкового атрибуту – консервованої кукурудзи, адже ми замінили її ароматним твердим сиром. Смачно, ситно і досить-таки оригінально, спробуйте.
Яйця відварити, охолодити, очистити, натерти на крупній тертці. Огірки помити і нарізати соломкою.
Сир натерти на крупній тертці. Крабові палички нарізати соломкою.
У келих або салатник викласти огірки, потім крабові палички, яйця і сир. Кожен шар трохи змащувати майонезом.