Салат із зелені з креветками
Кількість порцій - 4
Час приготування - 10 хв

Салат із зелені з креветками

Якщо Ви шукаєте смачну, легку і корисну страву одночасно, тоді Вас неодмінно зацікавить пропонований рецепт. Салат із зелені з креветками в середземноморському стилі спеціально для тих, хто стежить за своєю фігурою, але при цьому не проти побалувати себе смачною і вишуканою їжею. Таку швидку і просту в приготуванні закуску з доступних інгредієнтів Ви зможете готувати в будь-який час, дивуючи рідних гармонійним поєднанням морської свіжості і весняного аромату. Яскраве виконання і неабиякий смак дозволить подати цей салатик і до святкового столу, і до сімейного обіду. Рекомендуємо використовувати королівські або тигрові креветки: з їхньою допомогою салатик буде виглядати більш ефектно.

Інгредієнти

  • Салатний мікс - 80 г.
  • Помідори чері - 200 г.
  • Базилік - 40 г.
  • Креветки - 160 г.
  • Олія оливкова - 20 мл.
  • Лимон - 30 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Салат і базилік помити, просушити, нарвати руками. Помідори помити і розрізати на половинки.

  • 02

    Креветки відварити в підсоленій воді. Злити воду, а креветки збризнути лимонним соком.

  • 03

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, сіль за смаком і перемішати салат.