Салат "Лагуна"
Кількість порцій - 1
Час приготування - 30 хв

Салат "Лагуна"

Незвичайне поєднання продуктів робить цей салат чарівно смачним. Основний інгредієнт салату – це червона риба, в цьому рецепті - це лосось. Краще всього використовувати для салату солону червону рибу, у зв'язку з тим, що вона вже готова і її не потрібно піддавати термічній обробці. Замість філе лосося в салат можна покласти сьомгу або горбушу, головне, щоб вона була слабосоленої. Салат виглядає дуже привабливо зовні, тому, що готується шарами. Салат «Лагуна» – вишукане блюдо, яке можна сміливо запропонувати для святкового столу, де він послужить не тільки прикрасою, але й дуже смачною і ситною їжею.

Інгредієнти

  • Листя салату - 70 г.
  • Філе лосося мариноване - 30 г.
  • Креветки - 30 г.
  • Авокадо - 40 г.
  • Помідори черрі - 20 г.
  • Пармезан - 10 г.
  • Оливкова олія - 20 г.
  • Лимон - 50 г.
  • Базилік - 3 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Салат порвати на частини, полити оливковою олією з сіллю.

  • 02

    Авокадо нарізати кубиками і викласти на салатне листя.

  • 03

    Мариноване філе лосося нарізати тонкими пластинками.

  • 04

    Пластинки лосося і відварені креветки викласти на салат. Додати помідори.

  • 05

    Салат посипати крупно натертим пармезаном, базиліком і полити соком лимона.