Незвичайне поєднання продуктів робить цей салат чарівно смачним. Основний інгредієнт салату – це червона риба, в цьому рецепті - це лосось. Краще всього використовувати для салату солону червону рибу, у зв'язку з тим, що вона вже готова і її не потрібно піддавати термічній обробці. Замість філе лосося в салат можна покласти сьомгу або горбушу, головне, щоб вона була слабосоленої. Салат виглядає дуже привабливо зовні, тому, що готується шарами. Салат «Лагуна» – вишукане блюдо, яке можна сміливо запропонувати для святкового столу, де він послужить не тільки прикрасою, але й дуже смачною і ситною їжею.
Салат порвати на частини, полити оливковою олією з сіллю.
Авокадо нарізати кубиками і викласти на салатне листя.
Мариноване філе лосося нарізати тонкими пластинками.
Пластинки лосося і відварені креветки викласти на салат. Додати помідори.
Салат посипати крупно натертим пармезаном, базиліком і полити соком лимона.