Салат "Легкий"
Кількість порцій - 2
Час приготування - 25 хв

Салат "Легкий"

Салат повністю виправдовує свою назву. Його легко і швидко готувати, він не навантажує шлунок і багатий безліччю вітамінів. Чудово підійде як для весняного сніданку, так і для легкого перекусу перед сном. Крім того, він відмінно впорається із завданням різноманітнити домашній раціон, яке з наполегливою регулярністю знову і знову постає перед вами. Вітамінні овочі і зелень чудово поєднуються за смаком з яйцем, яке є відмінним джерелом білку для вашого організму, наявність маслин зробить смак салату цікавішим, а сметанно-майонезный соус зробить завершеною корисно-смакову гамму страви.

Інгредієнти

  • Пучок зеленого салату
  • Редиска - 2 шт
  • Яйця зварені в круту - 2 шт
  • Маслини - 12 шт
  • Сметана - 3 столові ложки
  • Майонез - 2 столові ложки
  • Сіль - за смаком
  • Кріп свіжий

Етапи приготування

  • 01

    Нарізати редиску скибочками, а яйця кружечками.

  • 02

    Очистити огірки від шкірки і розрізати їх уздовж на тонкі смужки.

  • 03

    Перемішати майонез, кріп і сметану, посолити.

  • 04

    Листя салату можна розміщувати як завгодно. Наприклад, розірвати невеликими шматочками і симетрично розкидати їх по вже практично готовій страві. Зверху на салат викласти редиску, маслини, яйця і огірки.

  • 05

    Тепер залишається полити салат соусом і з'їсти.