Салат "Нафаня"
Кількість порцій - 1
Час приготування - 20 хв

Салат "Нафаня"

Дуже ситний і корисний салат «Нафаня» досить простий у приготуванні, його можна приготувати і в свята, і в будні. Салат «Нафаня» є надзвичайно легким і по - справжньому літнім салатом. Велика різноманітність компонентів салату чудово поєднується і має в підсумку дуже незвичайний смак. Гриби для салату зазвичай беруться мариновані, але можна готувати салат зі свіжими грибами, які попередньо відварюють і злегка підсмажують. Салат робиться шарами з невеликою кількістю майонезу. Після приготування салат повинен обов'язково настоятися і просочитися протягом 30-40 хвилин.

Інгредієнти

  • Огірки - 30 г.
  • Помідори - 30 г.
  • Перець солодкий - 20 г.
  • Гриби білі мариновані - 15 г.
  • Шинка - 20 г.
  • Сир твердий - 20 г.
  • Маслини - 10 г.
  • Майонез - 40 г.
  • Сухарики білі - 15 г.
  • Петрушка - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Листя салату - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Листя салату викласти, як основу салату. Шинку нарізати середніми кубиками і укласти першим шаром.

  • 02

    Другим шаром укласти нарізаний кубиками твердий сир. Нарізати шматочками білі гриби і укласти поверх сиру.

  • 03

    Маслини без кісточок нарізати кружечками і укласти на гриби.

  • 04

    Помідор, огірок і солодкий перець нарізати кубиками. Укласти шарами поверх решти салату.

  • 05

    Залити майонезом з сіллю. Зверху посипати сухариками з білого хліба і прикрасити зеленню петрушки.