Салат з кукурудзи, фети і помідорів чері
Кількість порцій - 4
Час приготування - 10 хв

Салат з кукурудзи, фети і помідорів чері

Вашій увазі вдало модифікована версія усіма відомого і улюбленого грецького салату за класичною рецептурою. Що незвичайного в новоспеченому салатику? Традиційні для цієї страви кисленькі оливки і солонуваті маслини замінюємо солодкою консервованою кукурудзою. Вона чудово поєднується з будь-якими інгредієнтами, оскільки характеризується відмінними смаковими якостями і пружньою, соковитою структурою. Доповнити смакову палітру салату ми вирішили за допомогою гілочки свіжого базиліка. Тонкий пряний смак цієї запашної зелені надає салату нотку пікантності. Ну і на завершення – в традиційну заправку з оливкової олії додамо бальзамічний оцет. Такий ароматний салат зведе з розуму всіх гостей.

Інгредієнти

  • Кукурудза консервована - 200 г.
  • Помідори чері - 400 г.
  • Сир фета - 150 г.
  • Базилік зелений - 40 г.
  • Олія оливкова - 20 мл.
  • Оцет бальзамічний - 20 мл.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    З кукурудзи злити рідину. Базилік помити, просушити, подрібнити.

  • 02

    Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Сир фета розкришити або нарізати кубиками.

  • 03

    Змішати оливкову олію і оцет. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.