Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Салат із зеленої квасолі з яйцями
Салат із зеленої квасолі з яйцями

Салат із зеленої квасолі з яйцями

Простий, корисний і поживний салатик з відмінним смаком, який складається всього на всього з двох простих компонентів. Хіба таке можливо? Звичайно, якщо це салат із зеленої квасолі з яйцями. Стручкова квасоля, обсмажена з часником у вершковому маслі, надає насичений аромат, який чудово підкреслюють відварені яйця. Страва буде ефектнішою, якщо візьмете яйця з яскраво-жовтою серединкою. Майонезна заправка робить салат ситним і гармонійним на смак. До речі, майонез можете замінити несолодким йогуртом без добавок. Такий невигадливий, але в теж час цікавий і яскравий салатик складе прекрасну компанію картоплі, рису або макаронам. Його можна подати і до святкового застілля, і до сімейного обіду.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Квасоля зелена стручкова — 400 г.
  2. 2. Яйце куряче — 4 шт.
  3. 3. Часник — 20 г.
  4. 4. Масло вершкове — 10 г.
  5. 5. Майонез — 40 г.
  6. 6. Сіль — за смаком

Етапи готування

  1. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Квасолю відварити протягом 10 хвилин, а потім трохи обсмажити на вершковому маслі, додавши часник. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.

  2. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат. Охолодити протягом 10 хвилин, а потім подавати.