Салат із стручкової квасолі з грушами і дор-блю
Кількість порцій - 4
Час приготування - 10 хв

Салат із стручкової квасолі з грушами і дор-блю

Цей оригінальний салат порадує Вас несподіваними смаковими нотками, які запам'ятаються надовго. Пікантність страві надає додавання популярного на весь світ, нашумілого блакитного сиру, який, не дивлячись на свою неординарність, чудово проявляє себе в комбінації з будь-якими інгредієнтами. Такий салат сміливо можна віднести до категорії найвишуканіших святкових страв, які геть змінюють сформовані кулінарні стереотипи і смакові переваги. Приголомшливе поєднання солодкої прянощі груші та солонувато-гострого німецького сиру дор-блю робить страву неповторною і особливою. Однак, якщо Ви не в захваті від присутності сиру з цвіллю на святковому столі, замініть його більш звичним для Вас сортом.

Інгредієнти

  • Квасоля стручкова - 200 г.
  • Салат - 200 г.
  • Груші - 280 г.
  • Сир дор-блю - 200 г.
  • Олія оливкова - 30 мл.
  • Гірчиця - 10 г.
  • Сіль - за смаком
  • Кунжут - 10 г.

Етапи приготування

  • 01

    Квасолю відварити в підсоленій воді. Салат помити, просушити, нарвати руками. Сир нарізати кубиками.

  • 02

    Грушу помити і нарізати скибочками. Змішати оливкову олію з гірчицею. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.