Салат з маринованих грибів та шинки
Кількість порцій - 4
Час приготування - 10 хв

Салат з маринованих грибів та шинки

Гриби, будь то смажені, мариновані тушковані або варені, чудово поєднуються з будь-якими інгредієнтами і зможуть прикрасити абсолютно будь-яку страву. Відмінні смакові якості, неповторний аромат, апетитний вигляд і пружна текстура роблять цей натуральний продукт однією з кращих закусок не тільки для святкового застілля, але і для звичайної сімейної трапези. У салаті, який ми хочемо Вам запропонувати, використовуються ароматні мариновані грибочки. Тому Ви дуже швидко зможете приготувати цей простий, але дуже смачний і ситний салатик. Вам потрібно лише нарізати всі інгредієнти і заправити салат. Гості навіть і роздягнутися не встигнуть, а Ви вже піднесете до столу неординарну і вишукану страву.

Інгредієнти

  • Шинка - 150 г.
  • Печериці мариновані - 200 г.
  • Сіль - за смаком
  • Оливкова олія - 30 мл.
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Петрушка - 10 г.

Етапи приготування

  • 01

    Шинку нарізати соломкою. З грибів злити рідину. Петрушку помити, просушити і подрібнити. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.