Такий смачний, ситний і оригінальний салат обов'язково повинен бути присутнім у Вашій домашній колекції святкових страв. Його цінують, насамперед, за незвичне, але, тим не менш, гармонійне поєднання обсмаженого бекону, свіжої зелені і відвареної картоплі і, звичайно ж, цікаву молочно-гірчичну заправку з блакитним сиром і бальзамічним оцтом. Цей пікантний соус зробить будь-який салат вишуканим і неповторним. Загалом, гостей здивуєте точно – не сумнівайтеся. Страва припаде до душі тим, хто не проти побалувати себе гострим солонуватим сиром з прожилками аристократичної цвілі. Якщо Ви – той самий примхливий гурман, люблячий нові смакові комбінації, цей салатик спеціально для Вас.
Бекон нарізати скибочками і обсмажити на розігрітій сковороді без масла до золотистого кольору. Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками або скибочками.
Зелену цибулю помити, просушити і подрібнити. Сир розкришити або нарізати кубиками. У мисці змішати сир, молоко, оцет, гірчицю і дуже добре перемішати. Додати заправку і бекон до картоплі, посипати зеленою цибулею і подавати.