Салат зі смаженої моркви з апельсинами і корицею
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Салат зі смаженої моркви з апельсинами і корицею

Смачний і корисний дієтичний салат з моркви з апельсином. Салат багатий вітаміни, особливо, вітамінами А (у моркві), С (в апельсинах) і Е (в оливковій олії). І вітаміни, до того ж, не просто потраплять у ваш організм, а й чудово засвояться, так як вітамін А засвоюється лише з жирами. Тому без оливкової олії в салаті не обійтися. Пікантності салату надають додані спеції: кориця і мускатний горіх, які чудово вписуються в салат і гармонують між собою. Якщо хочете ще трохи спецій, то можна додати сушений імбир (але зовсім небагато) або мелену гвоздику. З інгредієнтів салат можна доповнити будь-якими горіхами і сухофруктами.

Інгредієнти

  • Морква - 500 г.
  • Апельсин - 200 г.
  • Олія оливкова - 30 мл.
  • Пудра цукрова - 20 г.
  • Кориця - 10 г.
  • Горіх мускатний - 3 г.

Етапи приготування

  • 01

    Моркву помити, очистити і нарізати соломкою. На сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити моркву.

  • 02

    Очистити апельсин, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Розділити часточки на шматочки.

  • 03

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати корицю, мускатний горіх, цукрову пудру і перемішати салат. За бажанням прикрасити родзинками.