Салат з помідорів, блакитного сиру і волоських горіхів
Кількість порцій - 4
Час приготування - 10 хв

Салат з помідорів, блакитного сиру і волоських горіхів

Цей свіжий, легкий, але досить ситний салатик здивує Вас багатою палітрою смаків і пікантним післясмаком. А все завдяки додаванню вишуканого блакитного сиру, який, не дивлячись на свою неординарність, складе гарну компанію стиглим томатам, солодкій селері і хрустким волоським горішкам. Солонуватий смак і оригінальний вигляд цього сорту сиру зробить будь-яку страву особливою і неповторною. Найкраще підійдуть французький рокфор або італійська горгондзола. Тим не менш, не будемо приховувати: такий салатик оцінять лише ті, хто не проти пригоститися гострим сиром з прожилками благородної цвілі. Якщо ж Ви не фанат цього популярного на весь світ продукту, замініть його більш звичним для Вас сортом сиру.

Інгредієнти

  • Помідори - 500 г.
  • Сир блакитний - 100 г.
  • Горіхи волоські - 60 г.
  • Стебло селери - 100 г.
  • Олія оливкова - 30 мл.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Сир нарізати кубиками або розкришити.

  • 02

    Селеру помити і нарізати скибочками або кубиками. Горіхи підсмажити на сухій сковороді.

  • 03

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.