Салат із кавуна
Кількість порцій - 1
Час приготування - 20 хв

Салат із кавуна

Можливо, на перший погляд, цей салат здасться вам трохи дивним ... Але спробувавши одного разу, повірте, ви приготуєте його ще не один раз. Всі інгредієнти у салаті - тільки корисні продукти. Наприклад, рукола. Ще одна її назва - індау. Містить у собі вітаміни С, В9, каротин, кальцій, магній і залізо. Рукола підвищує гемоглобін у крові, а також є просто смачною зеленню, яку приємно додавати в салати. А так як при приготуванні кавун охолоджується в морозильній камері, то цей салат чудово освіжить у літню спеку.

Інгредієнти

  • Кавун - 150 г
  • Цибуля - 15 г
  • Сир фета - 20 г
  • Оливкова олія - 10 мл
  • Манго - 20 г
  • Квасоля - 20 г
  • Помідори черрі - 40 г
  • Сіль - за смаком
  • Рукола - 15 г
  • Бальзамічний оцет - 5 мл

Етапи приготування

  • 01

    Відрізати прямокутний шматок кавуна 5 см. завтовшки, видалити все насіння і покласти в морозильник на 15 хвилин.

  • 02

    Полити кавун оливковою олією і бальзамічним оцтом. Додати солі за смаком.

  • 03

    Покласти зверху скибочки манго, а потім - руколу.

  • 04

    Додати всі інші інгредієнти: сир, нарізані кільцями помідори черрі, цибулю і квасолю.