Можливо, на перший погляд, цей салат здасться вам трохи дивним ... Але спробувавши одного разу, повірте, ви приготуєте його ще не один раз. Всі інгредієнти у салаті - тільки корисні продукти. Наприклад, рукола. Ще одна її назва - індау. Містить у собі вітаміни С, В9, каротин, кальцій, магній і залізо. Рукола підвищує гемоглобін у крові, а також є просто смачною зеленню, яку приємно додавати в салати. А так як при приготуванні кавун охолоджується в морозильній камері, то цей салат чудово освіжить у літню спеку.
Відрізати прямокутний шматок кавуна 5 см. завтовшки, видалити все насіння і покласти в морозильник на 15 хвилин.
Полити кавун оливковою олією і бальзамічним оцтом. Додати солі за смаком.
Покласти зверху скибочки манго, а потім - руколу.
Додати всі інші інгредієнти: сир, нарізані кільцями помідори черрі, цибулю і квасолю.