Салат по-польськи
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Салат по-польськи

Можливо цей салат дійсно придумали поляки, а можливо якось по-іншому сталося, що цей рецепт отримав таку назву. У всякому разі, якщо вірний перший варіант, то поляки мають відмінний смак. Рецепт цього салату не схожий ні на один з відомих. І вже в цьому його особливість (враховуючи, що рецептів безліч, а інгредієнтів - цифра злічена). По-друге, ж такий салат можна робити як до домашньої вечері, так і до святкового столу теж, оскільки виглядає він дуже цікаво, заправляється не звичайним майонезом, а смачним гоструватим соусом, що робить страву ще смачнішою. Тому поспішіть його зробити - ви не пошкодуєте ні на мить.

Інгредієнти

  • Помідор - 500 г.
  • Огірок солоний - 200 г.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Огірок свіжий - 200 г.
  • Яйце - 2 шт.
  • Цукор - 5 г.
  • Олія - 50 мл.
  • Кріп - 10 г.
  • Сіль - за смаком
  • Кінза свіжа (зелень) - за смаком
  • Гірчиця - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Спочатку круто зварити яйця та нарізати кубиками. Потім подрібнити ріпчасту цибулю.

  • 02

    Далі нарізати кубиками помідори та огірки. З'єднати всі овочі та перемішати.

  • 03

    Приготувати соус. Для цього збити олію з гірчицею, додати сіль, цукор, посічену зелень кропу та кінзи. Додати до суміші овочів варені яйця. Заправити салат соусом.