Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Cалат поліський
Cалат поліський

Cалат поліський

Гості будуть у захваті, рідні – приємно здивовані. Це неодмінно станеться, якщо приготуєте і подасте до столу салат поліський – один з найколоритніших страв української національної кухні. Характерною особливістю цього дивного салату є гармонійна комбінація м'яса і ароматного сиру. Існують вдалі версії поліського салату, які користуються не меншою популярністю, з ковбасою, шинкою, копченостями. Пропонуємо не відмовляти собі в задоволенні і з'єднати обидва варіанти воєдино. У ньому присутнє і куряче філе, і ковбаска. Смачно, ситно, вишукано. Якщо викладете салат шарами в скляній салатниці – перед Вами ефектний варіант святкового варіанту поліського салату.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Ковбаса — 100 г.
  2. 2. Філе куряче — 100 г.
  3. 3. Огірки — 100 г.
  4. 4. Яйце куряче — 3 шт.
  5. 5. Сир — 120 г.
  6. 6. Майонез — 30 г.
  7. 7. Сіль — за смаком

Етапи готування

  1. Яйця відварити, охолодити, очистити. Окремо натерти на тертці білки і жовтки.

  2. Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

  3. Сир натерти на крупній тертці. Огірки помити і нарізати кубиками або соломкою.

  4. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.