Гості будуть у захваті, рідні – приємно здивовані. Це неодмінно станеться, якщо приготуєте і подасте до столу салат поліський – один з найколоритніших страв української національної кухні. Характерною особливістю цього дивного салату є гармонійна комбінація м'яса і ароматного сиру. Існують вдалі версії поліського салату, які користуються не меншою популярністю, з ковбасою, шинкою, копченостями. Пропонуємо не відмовляти собі в задоволенні і з'єднати обидва варіанти воєдино. У ньому присутнє і куряче філе, і ковбаска. Смачно, ситно, вишукано. Якщо викладете салат шарами в скляній салатниці – перед Вами ефектний варіант святкового варіанту поліського салату.
Яйця відварити, охолодити, очистити. Окремо натерти на тертці білки і жовтки.
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
Сир натерти на крупній тертці. Огірки помити і нарізати кубиками або соломкою.
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.