Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Салат «Особливий»
Салат «Особливий»

Салат «Особливий»

Для салату «Особливий» курячефілепотрібнопопередньозамаринуватив спеціїкарріабо в спеціях для курки і рослинномумаслі. Післяцьогопотрібнообсмажитифіле до готовності і датиохолонути. Для приготування апельсинового соусу беруть 30 грам майонезу, змішують з 10 грамами апельсинового соку, додають паприку, сіль і перець за смаком. Всіінгредієнтивикладаютьсягіркою на сервіровочнеблюдо, покрителистям салату, і прикрашаються зеленою цибулею і петрушкою. Чудовий салат "Особливий" неодмінно стане одним з Ваших улюбленихстрав.

Кількість порцій 1
Час приготування 20 хв

  1. 1. Листя салату — 80 г.
  2. 2. Яловичий язик — 40 г.
  3. 3. Філе куряче — 40 г.
  4. 4. Помідори — 40 г.
  5. 5. Огірок — 40 г.
  6. 6. Апельсиновий сік — 40 г.
  7. 7. Зелена цибуля — 5 г.
  8. 8. Сіль — за смаком

Етапи готування

  1. Руками нарвати листя салату. Відварний язик і обсмажене куряче філе нарізати кубиками.

  2. Свіжий огірок і помідор нарізати великими кубиками.

  3. Нарізані інгредієнти змішати з апельсиновим соком, трохи посолити.

  4. Викласти гіркою на листя салату, прикрасити нарізаною зеленою цибулею.