Салат «Особливий»
Кількість порцій - 1
Час приготування - 20 хв

Салат «Особливий»

Для салату «Особливий» курячефілепотрібнопопередньозамаринуватив спеціїкарріабо в спеціях для курки і рослинномумаслі. Післяцьогопотрібнообсмажитифіле до готовності і датиохолонути. Для приготування апельсинового соусу беруть 30 грам майонезу, змішують з 10 грамами апельсинового соку, додають паприку, сіль і перець за смаком. Всіінгредієнтивикладаютьсягіркою на сервіровочнеблюдо, покрителистям салату, і прикрашаються зеленою цибулею і петрушкою. Чудовий салат "Особливий" неодмінно стане одним з Ваших улюбленихстрав.

Інгредієнти

  • Листя салату - 80 г.
  • Яловичий язик - 40 г.
  • Філе куряче - 40 г.
  • Помідори - 40 г.
  • Огірок - 40 г.
  • Апельсиновий сік - 40 г.
  • Зелена цибуля - 5 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Руками нарвати листя салату. Відварний язик і обсмажене куряче філе нарізати кубиками.

  • 02

    Свіжий огірок і помідор нарізати великими кубиками.

  • 03

    Нарізані інгредієнти змішати з апельсиновим соком, трохи посолити.

  • 04

    Викласти гіркою на листя салату, прикрасити нарізаною зеленою цибулею.