Салат "Узбекистан"
Кількість порцій - 5
Час приготування - 2 г 25 хв

Салат "Узбекистан"

Редька відома людям дуже давно. Разом з часником стародавні єгиптяни давали в достатку редьку робітником на будівництві пірамід, щоб вони були здоровими і працездатними. А в Стародавній Греції редьку підносили богу Аполлону, оскільки вважали її королевою овочів. В Азії, зокрема, в Узбекистані в тому числі, редьку досі вважають королевою овочів. Адже, редька має лікувальні властивості. Зокрема вона містить фітонциди, які допомагають нам впоратися з респіраторними захворюваннями. Редька входить до складу салату "Узбекистан". Рецепт даного салату підійде для сімейної вечері. Смак салату виходить незвичайний. У своєму поєднанні редька і яловичина дадуть той самий оригінальний і ексклюзивний смак.

Інгредієнти

  • Яловичина - 500 г.
  • Редька - 300 г.
  • Цибуля - 100 г.
  • Майонез - 4 ст. л.
  • Запашний перець горошком - 5 шт.
  • Лавровий лист - 2 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Соняшникова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Яловичину відварити із запашним перцем і лавровим листом протягом 2 годин, до повної готовності м'яса. Посолити наприкінці варіння.

  • 02

    Нарізану півкільцями цибулю обсмажити на соняшнковій олії протягом 5-10 хвилин.

  • 03

    Яловичину порізати дуже дрібними довгими брусочками.

  • 04

    Редьку натерти на крупній терці.

  • 05

    З'єднати всі інгредієнти. Посолити і заправити майонезом.