Салат "Дике озеро"
Кількість порцій - 5
Час приготування - 20 хв

Салат "Дике озеро"

Цей салат підходить всім любителям морепродуктів. На смак салат виходить ніжний, приємний солодко – солонуватий, з яскраво вираженим ароматом морської капусти і крабових паличок. Любителі гострого можуть проперчити деякі шари салату червоним або чорним меленим перцем. Для приготування потрібно мала кількість інгредієнтів, але при цьому салат має прекрасний смак і надає користь людському організму. Останній шар кукурудзи в салаті майонезом не змащують. Готовий салат ставлять у холодильник на 15 – 20 хвилин, щоб він просочився. Подається в охолодженому вигляді або кімнатної температури, в салатниці або в іншій підходящій ємності.

Інгредієнти

  • Морська капуста - 200 г.
  • Консервована кукурудза - 380 г.
  • Крабові палочки - 240 г.
  • Яйця - 3 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Майонез - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Варені яйця порізати кубиками.

  • 02

    Крабові палички також нарізати кубиками.

  • 03

    На дно салатниці викласти морську капусту, змастити тонким шаром майонезу.

  • 04

    Зверху викласти крабові палички і змастити майонезом.

  • 05

    На крабові палички викласти яйця, трохи посолити.

  • 06

    На яйця викласти кукурудзу, трохи змастити майонезом. Шари повторити.