Цей салат підходить всім любителям морепродуктів. На смак салат виходить ніжний, приємний солодко – солонуватий, з яскраво вираженим ароматом морської капусти і крабових паличок. Любителі гострого можуть проперчити деякі шари салату червоним або чорним меленим перцем. Для приготування потрібно мала кількість інгредієнтів, але при цьому салат має прекрасний смак і надає користь людському організму. Останній шар кукурудзи в салаті майонезом не змащують. Готовий салат ставлять у холодильник на 15 – 20 хвилин, щоб він просочився. Подається в охолодженому вигляді або кімнатної температури, в салатниці або в іншій підходящій ємності.
Варені яйця порізати кубиками.
Крабові палички також нарізати кубиками.
На дно салатниці викласти морську капусту, змастити тонким шаром майонезу.
Зверху викласти крабові палички і змастити майонезом.
На крабові палички викласти яйця, трохи посолити.
На яйця викласти кукурудзу, трохи змастити майонезом. Шари повторити.