Салат із яблук із селерою і горіхами
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Салат із яблук із селерою і горіхами

Пропонуємо вам приготувати неймовірно корисний салат - салат із яблук із селерою і горіхами. Селера - це багате джерело органічного натрію, що підвищує засвоюваність організмом поживних речовин. Він володіє лікарської цінністю, оскільки є чудовим джерелом вітаміну A, K, C і бета-каротину, дієтичної клітковини і багатьох інших необхідних мікроелементів. Яблуко дуже вітамінний фрукт. Крім цього, воно містить у значній кількості залізо, а значить яблуко слід вживати хворим на анемію. А волоський горіх корисно вживати при поганій екології, так як він прекрасно виводить токсини і радіацію з організму. Ось таким корисним салатиком насолодіться сьогодні за вечерею.

Інгредієнти

  • Кислі яблука - 3 шт.
  • Лимон - 2 шт.
  • Волоські горіхи - 75 г.
  • Овочевий бульйон - 500 мл.
  • Селера - 1 пучок
  • Йогурт - 150 г.
  • Вершки - 50 г.
  • Сіль - за смаком
  • Цукор - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Яблука розрізати навпіл, видалити серцевину і нарізати кубиками. Додати в яблука сік 1 лимона.

  • 02

    Селеру очистити. 250 г. черешків порізати шматочками по 2 см. Відварити до м'якості в овочевому бульйоні. Вийняти шумівкою, висушити і змішати з яблуками. Додати нарублені горіхи.

  • 03

    Для приготування соусу вичавити сік одного лимона, змішати з йогуртом і вершками. Приправити сіллю, перцем і дрібкою цукру. Влити в салат. Перемішати.