Салат з беконом і авокадо
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Салат з беконом і авокадо

Цей вишуканий салат здивує Вас і Ваших гостей цікавим поєднанням смаків, яке ще довго будете згадувати. Гармонійна комбінація ароматного бекону, що збуджує апетит, і екзотичного для нас, але встигшого полюбитися плода авокадо геть змінить сформовані кулінарні стереотипи і смакові переваги. Ця цікава, неповторна і ефектна страва скрасить Ваш святковий стіл та займе на ньому своє «коронне» місце. Заправка з оливкової олії, бальзамічного оцту і соку лимона внесе приємну нотку свіжості, а часник – насичений аромат. Якщо Ви все ще сумніваєтеся з приводу додавання бекону, можете замінити його шинкою або відварним курячим філе. Смачного.

Інгредієнти

  • Бекон - 160 г.
  • Шпинат - 200 г.
  • Авокадо - 1 шт.
  • Лимон - 30 г.
  • Часник - 1 зуб.
  • Олія оливкова - 30 мл.
  • Оцет бальзамічний - 10 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Бекон обсмажити до хрусткої скоринки. Потім охолодити і нарізати невеликими шматочками. Шпинат помити і ошпарити окропом. Авокадо очистити, видалити кісточку, нарізати кубиками і сзбризнути лимонним соком.

  • 02

    Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Оливкову олію з'єднати з оцтом. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.