Салат з квасолею і болгарським перцем
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Салат з квасолею і болгарським перцем

Свято не за горами? Рекомендуємо включити пропонований чудо-салатик в Ваше святкове меню. Це саме та закуска, яку можна приготувати в найостанніший момент: не коли гості вже на порозі, а коли вони вже сидять за столом, і, відповідно, подати в найсвіжішому вигляді. Салатик дійсно готується в лічені хвилини і не вимагає дорогих делікатесів. Доступні інгредієнти, які гармонійно поєднуються між собою, а також яскравий вигляд, який не залишає без уваги, зробили цей салатик непереможним хітом серед застільних страв. Краще всього використовувати червону (консервовану або відварну) квасолю: вона володіє відмінними смаковими якостями і зробить салат ще більш ефектним.

Інгредієнти

  • Крабові палички - 250 г.
  • Квасоля консервована - 230 г.
  • Сир твердий - 250 г.
  • Перець болгарський - 100 г.
  • Зелень - 20 г.
  • Майонез - 70 г.

Етапи приготування

  • 01

    Крабові палички нарізати часточками. Болгарський перець помити, нарізати кубиками. Зелень помити, просушити і подрібнити.

  • 02

    Сир натерти на крупній тертці. З квасолі злити рідину. Змішати всі інгредієнти з'єднати, додати майонез і перемішати.