Салат з морквою і яблуком
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Салат з морквою і яблуком

Правильне харчування – норма Вашого життя? Ви віддаєте перевагу здоровій їжі, але при цьому не можете відмовитися від смакоти? Тоді поспішите ознайомитися з пропонованим салатиком. Краще сніданку Ви не знайдете. По-перше, кисленькі яблука і солодка морква – справжні джерела вітамінів, тому в користі цього легкого салату можете навіть не сумніватися. По-друге, наявність у складі сиру і майонезу робить його досить ситним і поживним. Запас енергією на весь день забезпечений. Після такого салату Ви ще довгий час не будете відчувати голоду. Ну, і в завершенні варто відзначити, що вдала комбінація інгредієнтів нагородила страву приємним і вишуканим смаком, який оцінять як дорослі, так і діти.

Інгредієнти

  • Яблука - 150 г.
  • Морква - 150 г.
  • Яйце куряче - 2 шт.
  • Сир - 150 г.
  • Майонез - 40 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Яблука і моркву помити, очистити і натерти на крупній тертці.

  • 02

    Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати соломкою. Сир натерти на крупній тертці.

  • 03

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.