Салат із селерою і фруктами
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Салат із селерою і фруктами

Прекрасний дієтичний салат з розряду таких, який «можна їсти скільки завгодно». Ще одним плюсом в даному випадку є те, що він підійде для вживання під час посту. Якщо хочете додати ситості салату, а також збагатити білками, то хорошим варіантом буде додати нарізане скибочками відварене або приготоване на грилі куряче філе (тоді з інгредієнтів краще прибрати ківі, оскільки поєднання не всім може бути за смаком). А якщо хочете додати і корисні жири, то використовуйте авокадо (не забудьте збризнути її лимонним соком після нарізування) або обсмажений до золотистого кольору кунжут. До речі, кунжут додасть салату більш багатий смак і пікантність.

Інгредієнти

  • Капуста пекінська - 200 г.
  • Салат - 200 г.
  • Ківі - 200 г.
  • Яблука - 200 г.
  • Селера - 200 г.
  • Лимон - 30 г.
  • Сіль - за смаком
  • Оливкова олія - 20 мл.

Етапи приготування

  • 01

    Капусту помити, зняти верхні листки, дрібно нашаткувати. Посипати сіллю капусту і залишити на 5 хвилин.

  • 02

    Яблука помити і нарізати кубиками або скибочками. Ківі очистити і нарізати скибочками або часточками.

  • 03

    Селеру помити і нарізати шматочками. Салат помити, просушити, нарвати руками. З лимона вичавити сік і змішати його з оливковою олією.

  • 04

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.