Вашій увазі вегетаріанська варіація салату «Цезар» на італійський манер. Що може бути простіше: стиглі помідори сорту чері, що потопають у листі салату, хрусткі сухарики, тертий пармезан – і ось на Вашому столі справжній шедевр кулінарного мистецтва, одне з найбільш популярних і вишуканих страв кращих ресторанів з італійською кухнею. А все завдяки одному простому, але дуже вдалому ходу – додаванню традиційних італійських трав – базиліка, орегано, розмарину і чабера, а також кунжутного насіння. Як говориться просто, але зі смаком. Зі смаком сонячної Італії, вічного свята, морської свіжості та весняного настрою. Обов'язково спробуйте цей легкий, простий і просто красивий салатик.
Хліб розрізати на шматочки і підсушити в попередньо розігрітій до 210 градусів духовці протягом 10 хвилин. Помідори помити і розрізати на четвертинки. Кунжут обсмажити на сухій сковороді.
Салат помити, просушити, нарвати руками. Сир натерти на дрібній тертці. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.