Салат з помідорами чері, сухариками і кунжутом
Кількість порцій - 2
Час приготування - 15 хв

Салат з помідорами чері, сухариками і кунжутом

Вашій увазі вегетаріанська варіація салату «Цезар» на італійський манер. Що може бути простіше: стиглі помідори сорту чері, що потопають у листі салату, хрусткі сухарики, тертий пармезан – і ось на Вашому столі справжній шедевр кулінарного мистецтва, одне з найбільш популярних і вишуканих страв кращих ресторанів з італійською кухнею. А все завдяки одному простому, але дуже вдалому ходу – додаванню традиційних італійських трав – базиліка, орегано, розмарину і чабера, а також кунжутного насіння. Як говориться просто, але зі смаком. Зі смаком сонячної Італії, вічного свята, морської свіжості та весняного настрою. Обов'язково спробуйте цей легкий, простий і просто красивий салатик.

Інгредієнти

  • Помідори чері - 200 г.
  • Салат - 30 г.
  • Сир пармезан - 20 г.
  • Хліб - 100 г.
  • Кунжут - 20 г.
  • Оливкова олія - 10 мл.
  • Сіль - за смаком
  • Суміш італійських спецій - 5 г.

Етапи приготування

  • 01

    Хліб розрізати на шматочки і підсушити в попередньо розігрітій до 210 градусів духовці протягом 10 хвилин. Помідори помити і розрізати на четвертинки. Кунжут обсмажити на сухій сковороді.

  • 02

    Салат помити, просушити, нарвати руками. Сир натерти на дрібній тертці. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.