Cалат з курки в лаваші
Кількість порцій - 4
Час приготування - 25 хв

Cалат з курки в лаваші

Одночасно салат і дуже ситна і, що не менш важливо, корисна закуска (перекус). Такий салат зручно буде взяти з собою, так як такою закускою буде зручно перекусити, поснідати чи пообідати на роботі, під час навчання або навіть в дорозі. Інгредієнти салату можна замінювати за смаком, додавши будь-які овочі, особливо приготовані на грилі (кабачки, баклажани, цукіні, солодкий перець, морква), гриби (особливо шампіньйони), фрукти (апельсини, грейпфрути, ананаси, яблука) або морепродукти (особливо креветки). Заправку також можна замінювати за смаком, наприклад, майонез з подрібненими маринованими огірками, гірчиця, улюблені соуси. Курку в салат можна додавати як відварену, так і смажену, тушковану або запечену.

Інгредієнти

  • Філе куряче - 400 г.
  • Лаваш - 200 г.
  • Йогурт - 30 г.
  • Часник - 1 зуб.
  • Помідор - 200 г.
  • Перець болгарський - 150 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

  • 02

    Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати кубиками.

  • 03

    Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Зелень помити, просушити і подрібнити. Змішати зелень і часник з йогуртом.

  • 04

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат. Наповнити ним лаваш.