Салат із курки з квасолею та сиром
Кількість порцій - 8
Час приготування - 20 хв

Салат із курки з квасолею та сиром

Шарові салатики приємно дивують не тільки своєю багатою палітрою смаків, а й досить ефектним виконанням. Саме такий салатик сьогодні рекомендуємо Вам приготувати до святкового застілля. На дно скляної салатниці викладаємо шматочки відвареного курячого філе. Потім покриваємо майонезною заправкою з додаванням часнику. Другий шар – консервована червона квасоля з майонезом. Повторюйте операцію, поки не закінчаться інгредієнти. Ну і яскрава верхівка – твердий сир. Рекомендуємо додати тертий жовток і прикрасити гілочкою свіжої зелені. Салатик виходить досить-таки ситним і поживним завдяки хоч і дієтичної, але жирної курки, а також бобових, відомих своєю багатою харчовою цінністю.

Інгредієнти

  • Філе куряче - 300 г.
  • Квасоля консервована - 300 г.
  • Сир - 250 г.
  • Часник - 10 г.
  • Майонез - 80 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками. Сир натерти на крупній тертці (1/3 відкласти для прикрашання).

  • 02

    Часник очистити від лушпиння і подрібнити. З квасолі злити рідину. Всі інгредієнти викласти шарами. Додати майонез. Зверху салат присипати сиром.