Салат з курки з фруктами
Кількість порцій - 4
Час приготування - 25 хв

Салат з курки з фруктами

До вашої уваги салат, який точно припаде до смаку тим, хто любить і віддає перевагу курячому м'ясу. Досить швидкий у приготуванні салат з курячим філе з додаванням фруктів. Що стосується фруктів, то в даному випадку додано апельсин і виноград. Але, загалом, фрукти можна додавати будь-які, але, єдине, що варто врахувати, на смак фрукти повинні бути кисло-солодкими (грейпфрути, яблука, мандарини та інше), але ні в якому разі не просто солодкими. Тому, щодо підбору інгредієнтів салату, ви зможете цілком і повністю довіритися інтуїції і проявляти свою фантазію. Прикрасити салат можна базиліком, м'ятою або кедровими горішками.

Інгредієнти

  • Куряче філе - 450 г.
  • Салат - 60 г.
  • Апельсин - 100 г.
  • Виноград - 100 г.
  • Сіль - за смаком
  • Майонез - 30 г.

Етапи приготування

  • 01

    Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

  • 02

    Очистити апельсин, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Розділити часточки на шматочки.

  • 03

    Виноград помити, розібрати на ягоди і кожну розрізати на половинки. Салат помити, просушити, нарвати руками.

  • 04

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.