Салат з кукурудзою та грибами
Кількість порцій - 6
Час приготування - 40 хв

Салат з кукурудзою та грибами

Цей салат готується швидко і просто. Салат виходить ситним, смачним і дуже ніжним. Всі інгредієнти гармонують один з одним. Солодка кукурудза ідеально поєднується з курячим філе і смаженими грибами. Замість курячого філе можна використовувати філе індички або яловичини. До подачі на стіл готовий салат прибирають на півгодини в холодильник. Такий салат чудово підійде до святкового столу або до сімейної вечері. Цю ситну закуску за тонкість її смакових якостей гідно оцінять всі любителі грибів.

Інгредієнти

  • Консервована кукурудза - 380 г.
  • Печериці - 300 г.
  • Цибуля - 100 г.
  • Морква - 150 г.
  • Куряче філе - 300 г.
  • Яйця - 2 шт.
  • Сіль - за смаком
  • Майонез - за смаком
  • Соняшникова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Філе відварити до готовності, остудити. Дрібно нарізати.

  • 02

    Цибулю дрібно нарізати.

  • 03

    Моркву натерти на середній тертці.

  • 04

    Почистити гриби і нарізати кубиками.

  • 05

    На соняшниковій олії обсмажити цибулю.

  • 06

    Додати моркву і злегка обсмажити.

  • 07

    Додати гриби, смажити до тих пір, поки не випариться вся рідина (близько 10 хвилин). Остудити.

  • 08

    Варені яйця натерти на середній тертці.

  • 09

    Змішати гриби з цибулею і морквою, яйця, філе, кукурудзу (воду злити), трохи посолити.

  • 10

    Заправити майонезом.