Привабливий та оригінальний зовні салат, який в свою чергу за складом досить простий. Краї шкірки апельсина можна різноманітно нарізати, наприклад, як представлено на фотографії або залишити краї рівними. Прикрасити салат можна зеленню, оливками, маслинами, грибами, кукурудзою, крабовими паличками. Також в половинках апельсинів можна зробити невеликі надрізи і вставити в них маленькі шматочки маслин, горошинки чорного перцю або гвоздикою. Такий ефектний салат буде прикрасою будь-якого святкового столу. Якщо ви не любите крабові палички, то їх можна замінити креветками або куркою.
Апельсини розрізати на половинки, витягти ложкою м'якоть зі шкірки. Нарізати м'якоть шматочками і видалити плівки.
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
Крабові палички нарізати скибочками або кубиками. З кукурудзи злити рідину.
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат. Наповнити ним половинки апельсинів.