Салат з крабовими паличками, капустою і грибами
Кількість порцій - 6
Час приготування - 15 хв

Салат з крабовими паличками, капустою і грибами

Салати з крабових паличок хороші тим, що готуються вони дуже швидко і просто, а виходять завжди смачними і ситними. До того ж, варто відзначити, що завдяки відмінним смаковим якостям цей морський продукт знаходить спільну мову практично з будь-якими інгредієнтами. І як підтвердження цього незаперечного факту – Вашій увазі один з таких салатиків на «крабову» тему. Завдяки тому, що капуста швидко пускає сік (якщо її присипати сіллю і злегка придушити руками), цей салат виходить соковитим і подавати його краще відразу ж після приготування. Білокачанну капусту можете замінити пекінською: вона також чудово поєднується з крабовими паличками, ароматними грибочками і консервованою кукурудзою.

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна - 400 г.
  • Печериці свіжі - 200 г.
  • Кукурудза консервована - 200 г.
  • Крабові палички - 400 г.
  • Майонез - 50 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Капусту помити, зняти верхні листки, дрібно нашаткувати. З кукурудзи злити рідину. Печериці помити, нарізати скибочками і обсмажити.

  • 02

    Крабові палички нарізати скибочками або кубиками. Посипати сіллю капусту і залишити на 5 хвилин.

  • 03

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.