Салати з крабових паличок хороші тим, що готуються вони дуже швидко і просто, а виходять завжди смачними і ситними. До того ж, варто відзначити, що завдяки відмінним смаковим якостям цей морський продукт знаходить спільну мову практично з будь-якими інгредієнтами. І як підтвердження цього незаперечного факту – Вашій увазі один з таких салатиків на «крабову» тему. Завдяки тому, що капуста швидко пускає сік (якщо її присипати сіллю і злегка придушити руками), цей салат виходить соковитим і подавати його краще відразу ж після приготування. Білокачанну капусту можете замінити пекінською: вона також чудово поєднується з крабовими паличками, ароматними грибочками і консервованою кукурудзою.
Капусту помити, зняти верхні листки, дрібно нашаткувати. З кукурудзи злити рідину. Печериці помити, нарізати скибочками і обсмажити.
Крабові палички нарізати скибочками або кубиками. Посипати сіллю капусту і залишити на 5 хвилин.
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.