Салат з виноградом, куркою і сиром
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Салат з виноградом, куркою і сиром

Яке ж святкове застілля без такої закуски як салат? Вашій увазі простий і швидкий рецепт смачного і ситного салату, який прикрасить Ваш стіл завдяки своїй оригінальній подачі. Салат викладається шарами і за зовнішнім виглядом, формою і кольором нагадує величезне гроно виноградної лози. Ім'я цього салату – «Тіффані». Чому це красиве жіноче ім'я лягло в основу назви страви – історія замовчує. Особливість салатику в незвичайному на перший погляд, але дуже гармонійному поєднанні ніжного курячого м'яса і кисло-солодкого винограду. Завдяки цієї вдалої комбінації салат виходить цікавим на смак, соковитим і делікатним. Замість вареної курячої грудки можете використовувати копчену.

Інгредієнти

  • Виноград - 200 г.
  • Сир твердий - 200 г.
  • Курка - 400 г.
  • Яйце куряче - 4 шт.
  • Майонез - 30 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Виноград помити і розрізати на половинки. Сир натерти на крупній тертці. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.

  • 02

    Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

  • 03

    Всі інгредієнти викласти шарами. Додати майонез.