Яке ж святкове застілля без такої закуски як салат? Вашій увазі простий і швидкий рецепт смачного і ситного салату, який прикрасить Ваш стіл завдяки своїй оригінальній подачі. Салат викладається шарами і за зовнішнім виглядом, формою і кольором нагадує величезне гроно виноградної лози. Ім'я цього салату – «Тіффані». Чому це красиве жіноче ім'я лягло в основу назви страви – історія замовчує. Особливість салатику в незвичайному на перший погляд, але дуже гармонійному поєднанні ніжного курячого м'яса і кисло-солодкого винограду. Завдяки цієї вдалої комбінації салат виходить цікавим на смак, соковитим і делікатним. Замість вареної курячої грудки можете використовувати копчену.
Виноград помити і розрізати на половинки. Сир натерти на крупній тертці. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
Всі інгредієнти викласти шарами. Додати майонез.