Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Салат з манго і в'яленої журавлиною
Салат з манго і в'яленої журавлиною

Салат з манго і в'яленої журавлиною

Несподіване, корисне і легке поєднання фруктів і ягід надасть ефектності не лише вашому столу, але і вашому витонченому смаку. Якому гурманові не захочеться покуштувати солодкий плід манго з його легким терпеново-смолянистим ароматом із такими вже звичними для нас бананами і ківі. Це екзотичне поєднання злегка розбавить мешканка наших місць - журавлина, яка додасть салату не лише яскраво-червоні кольорові нотки, але і цілий букет унікальних властивостей, притаманних тільки їй. З нею вам не будуть страшні ніякі хвороби, організм запрацює з точністю годинникового, зовнішній вигляд сподобпється на диво всім. Вишня ж підкреслить гармонійність смакового букета.

Кількість порцій 6
Час приготування 30 хв

  1. 1. Манго — 1 шт
  2. 2. Ківі — 1 шт
  3. 3. Банан — 1 шт
  4. 4. Коктейльна вишня — 8-10 шт
  5. 5. Журавлина в'ялена — 0,5 стакана
  6. 6. Коньяк — 2 ст. ложки (за бажанням)
  7. 7. Сироп від вишні — 2 ст. ложки

Етапи готування

  1. Почистити манго, банан і ківі і порізати скибочками. Журавлину на 15 хвилин замочити в коньяку або сиропі від коктейльної вишні.

  2. Змішати фрукти і викласти салат з манго в салатницю. Зверху розподілити журавлину з коньяком (сиропом). Можна полити ще сиропом.

  3. Прикрасити салат з манго вишнею. Смачного!