Салат з манго і в'яленої журавлиною
Кількість порцій - 6
Час приготування - 30 хв

Салат з манго і в'яленої журавлиною

Несподіване, корисне і легке поєднання фруктів і ягід надасть ефектності не лише вашому столу, але і вашому витонченому смаку. Якому гурманові не захочеться покуштувати солодкий плід манго з його легким терпеново-смолянистим ароматом із такими вже звичними для нас бананами і ківі. Це екзотичне поєднання злегка розбавить мешканка наших місць - журавлина, яка додасть салату не лише яскраво-червоні кольорові нотки, але і цілий букет унікальних властивостей, притаманних тільки їй. З нею вам не будуть страшні ніякі хвороби, організм запрацює з точністю годинникового, зовнішній вигляд сподобпється на диво всім. Вишня ж підкреслить гармонійність смакового букета.

Інгредієнти

  • Манго - 1 шт
  • Ківі - 1 шт
  • Банан - 1 шт
  • Коктейльна вишня - 8-10 шт
  • Журавлина в'ялена - 0,5 стакана
  • Коньяк - 2 ст. ложки (за бажанням)
  • Сироп від вишні - 2 ст. ложки

Етапи приготування

  • 01

    Почистити манго, банан і ківі і порізати скибочками. Журавлину на 15 хвилин замочити в коньяку або сиропі від коктейльної вишні.

  • 02

    Змішати фрукти і викласти салат з манго в салатницю. Зверху розподілити журавлину з коньяком (сиропом). Можна полити ще сиропом.

  • 03

    Прикрасити салат з манго вишнею. Смачного!