Салат з пекінською капустою і креветками
Кількість порцій - 4
Час приготування - 10 хв

Салат з пекінською капустою і креветками

Цей смачний, вишуканий, корисний салатик стане Вашим кращим перекусом або навіть вишуканою вечерею за келихом вина. Готується просто і швидко, ніяких зусиль не вимагає, особливо якщо Ви вирішите використовувати вже зварені очищені креветки. Можна також взяти заморожені, однак їх потрібно попередньо очистити і відварити. Для святкового застілля рекомендуємо використовувати великі королівські креветки: салатик буде виглядати в рази ефектніше і вже точно не залишиться без уваги гостей. Традиційна для Китаю, але встигша нами полюбитися пекінська капуста, кисло-солодкі яблучка і хрусткий огірок роблять страву свіжою і легкою. Цікава заправка з майонезу та кетчупу надає пікантну нотку.

Інгредієнти

  • Креветки - 400 г.
  • Майонез - 15 г.
  • Кетчуп - 15 г.
  • Яблуко - 160 г.
  • Огірки - 160 г.
  • Сіль - за смаком
  • Капуста пекінська - 200 г.

Етапи приготування

  • 01

    Креветки відварити в підсоленій воді протягом декількох хвилин. Яблука і огірки помити і нарізати соломкою.

  • 02

    Капусту помити, зняти верхні листки, дрібно нашаткувати. Змішати майонез з кетчупом.

  • 03

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.

Товар додано до кошику