Салат з гранатом, яблуком і квасолею
Кількість порцій - 4
Час приготування - 10 хв

Салат з гранатом, яблуком і квасолею

Рубінові зернятка граната – дивовижні ягоди. Багаті вітамінами і мікроелементами, вони володіють пікантним кисленьким смаком. Тому гранат є частим «гостем» в самих різних салатах і використовується, як правило, в якості ефектної прикраси. Пропонований салат – не виняток. Вхідний до складу гранат робить страву по-справжньому святковою і яскравою. До того ж він відмінно поєднується з кислими яблуками та квасолею. Рекомендуємо використовувати червоний сорт квасолі. Не дивлячись на свою поживність, цей бобовий продукт рекомендується вживати з метою зниження ваги. Легкий і ситний, смачний і швидкий, вишуканий і пікантний – список незаперечних переваг цього салату можна продовжувати вічно.

Інгредієнти

  • Листя салату - 160 г.
  • Гранат - 300 г.
  • Яблука - 160 г.
  • Оливкова олія - 20 мл.
  • Бальзамічний оцет - 10 мл.
  • Квасоля - 160 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Гранат розібрати на зерна. Салат помити і просушити. Нарвати салат руками. Яблука помити, видалити серцевини і нарізати шматочками.

  • 02

    З квасолі злити рідину. Змішати всі інгредієнти, посолити, заправити оливковою олією, бальзамічним оцтом і перемішати.