Салат з гранатом, шпинатом і блакитним сиром
Кількість порцій - 4
Час приготування - 10 хв

Салат з гранатом, шпинатом і блакитним сиром

Плануєте святкове меню? Шукаєте простий, але вишуканий салатик, який приведе в захват усіх гостей? Тоді Ви за адресою. Неповторний салат з гранатом, шпинатом і блакитним сиром приємно здивує незвичайним на перший погляд, але дуже гармонійним поєднанням інгредієнтів. Пікантний смак салат набуває завдяки додаванню популярного на весь світ блакитного сиру з вкрапленнями благородної цвілі: його злегка гостро-солонуватий смак і ефектний вигляд урізноманітнить будь-яку страву. Але, тим не менш, не всім до душі цей неординарний сорт сиру. Якщо Ви не в захваті від подібних експериментів, рекомендуємо додати в салат більш звичний і улюблений Вами сир. Що стосується яблук, то краще всього використовувати кислі сорти.

Інгредієнти

  • Шпинат - 160 г.
  • Гранат - 300 г.
  • Яблука - 160 г.
  • Оливкова олія - 20 мл.
  • Сир з пліснявою (блакитний) - 120 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Гранат розібрати на зерна. Шпинат помити і просушити. Нарвати шпинат руками. Яблука помити, видалити серцевини і нарізати скибочками.

  • 02

    Сир розкришити або нарізати кубиками. Змішати всі інгредієнти, посолити, заправити оливковою олією і перемішати.