Про цей салат можна сказати «джерело вітамінів». Один з основних інгредієнтів - це гранат, який, безсумнівно, головний «вітамін» осінньо-зимового сезону. Також в салаті присутній шпинат (він з гранатом поєднується на відмінно). Шпинат дуже корисний (величезна кількість бета-каротину, заліза і вітамінів), але, на жаль, вживається нами рідко. А в цьому салаті, можете бути впевнені, ви його полюбите. До речі, шпинат також має деякі дієтичні властивості. Стосовно горіхів, то найкраще підійдуть горіхи пекан або волоські, хоча можете додати й інші, наприклад, кешью або кедрові (можна поєднувати кілька видів одночасно). Також непоганим варіантом буде додати в заправку, крім оливкової олії, бальзамічний оцет або лимонний сік.
Гранат розібрати на зерна. Шпинат помити і просушити. Нарвати шпинат руками.
Горіхи трохи підсмажити. Сир фета розкришити. Змішати всі інгредієнти, посолити, заправити оливковою олією і перемішати.