Салат з рисом і овочами
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Салат з рисом і овочами

Зараз, напевно, важко собі уявити святкове застілля без такої закуски як салат. Більше того, самий звичайний сімейний обід не обходиться без цієї страви. Сьогодні пропонуємо урізноманітнити Ваш раціон і приготувати цікавий салатик-гарнір. Чому гарнір? Ця страва настільки ситна, поживна і самодостатня, що не вимагає ніяких доповнень і цілком може замінити повноцінний прийом їжі. Ви вже заінтриговані? Вашій увазі салат з рисом і овочами – солодким болгарським перцем, морквою і консервованою кукурудзою. Його можна подавати відразу ж після приготування рису, тобто теплим, або дати крупі охолонути. У будь-якому випадку виходить дуже смачно, ароматно і ефектно. Приємного Вам апетиту.

Інгредієнти

  • Рис - 200 г.
  • Перець солодкий - 100 г.
  • Кукурудза консервована - 100 г.
  • Морква - 80 г.
  • Олія оливкова - 30 мл.
  • Зелень - 40 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Рис відварити до готовності. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати кубиками. З кукурудзи злити рідину.

  • 02

    Моркву помити, відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками. Зелень помити, просушити і подрібнити.

  • 03

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.