Зараз, напевно, важко собі уявити святкове застілля без такої закуски як салат. Більше того, самий звичайний сімейний обід не обходиться без цієї страви. Сьогодні пропонуємо урізноманітнити Ваш раціон і приготувати цікавий салатик-гарнір. Чому гарнір? Ця страва настільки ситна, поживна і самодостатня, що не вимагає ніяких доповнень і цілком може замінити повноцінний прийом їжі. Ви вже заінтриговані? Вашій увазі салат з рисом і овочами – солодким болгарським перцем, морквою і консервованою кукурудзою. Його можна подавати відразу ж після приготування рису, тобто теплим, або дати крупі охолонути. У будь-якому випадку виходить дуже смачно, ароматно і ефектно. Приємного Вам апетиту.
Рис відварити до готовності. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати кубиками. З кукурудзи злити рідину.
Моркву помити, відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками. Зелень помити, просушити і подрібнити.
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.