Салат з морепродуктами і овочами
Кількість порцій - 4
Час приготування - 35 хв

Салат з морепродуктами і овочами

Весняний настрій і морська свіжість в одній страві. Ви вже заінтриговані? Тоді Вашій увазі рецепт простого і швидкого салатику, але при цьому смачного і легкого. Святковий варіант припускає використання королівських (або тигрових) креветок. Так закуска буде виглядати ще більш ефектно і вже точно не залишиться без уваги гостей. Що ж стосується помідорів, то краще використовувати сорт «чері». Їх солодкуватий смак, стигла, але пружна текстура дозволить урізноманітнити смакову палітру. І наостанок важливий момент, який приємно Вас порадує: цей салатик ще й дуже корисний. Завдяки наявності у складі морепродуктів, він легко засвоюється організмом і ні в якому разі не нашкодить Вашій фігурі.

Інгредієнти

  • Картопля - 200 г.
  • Помідори - 300 г.
  • Креветки - 400 г.
  • Крабові палички - 200 г.
  • Яйце куряче - 4 шт.
  • Майонез - 40 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Помідори помити і нарізати скибочками. Крабові палички нарізати соломкою. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.

  • 02

    Картоплю помити, відварити, охолодити, очистити і нарізати кубиками. Креветки відварити в підсоленій воді. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.