Салат з креветками і помідорами чері
Кількість порцій - 4
Час приготування - 10 хв

Салат з креветками і помідорами чері

Особливість цього смачного і швидкого салатику в тому, що креветки обсмажуються в оливковій олії, а не відварюються. Завдяки цьому морепродукт набуває несподівані смакові відтінки, які нікого не залишать байдужим. У салаті всього два компоненти – креветки і солодкі томати сорту чері. Не дивлячись на це, він виходить вишуканим і ефектним, а тому підійде для будь-якого святкового застілля. Ароматна заправка з оливкової олії, бальзамічного оцту (можна використовувати винний) і лимонного соку робить страву пікантною і незвичайною на смак. А найприємніше, що Вас порадує – цей дієтичний салат відмінно підійде для тих, хто дотримується правильного харчування або дотримується дієти.

Інгредієнти

  • Помідори чері - 400 г.
  • Креветки - 400 г.
  • Сіль - за смаком
  • Оцет бальзамічний - 15 мл.
  • Олія оливкова - 15 мл.
  • Салат - 30 г.
  • Лимон - 20 г.

Етапи приготування

  • 01

    Помідори помити, розрізати на четвертинки. На сковороді на невеликій кількості оливкової олії підсмажити креветки. Салат помити, просушити, нарвати руками.

  • 02

    Змішати лимонний сік, оливкову олію і оцет. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.