Особливість цього смачного і швидкого салатику в тому, що креветки обсмажуються в оливковій олії, а не відварюються. Завдяки цьому морепродукт набуває несподівані смакові відтінки, які нікого не залишать байдужим. У салаті всього два компоненти – креветки і солодкі томати сорту чері. Не дивлячись на це, він виходить вишуканим і ефектним, а тому підійде для будь-якого святкового застілля. Ароматна заправка з оливкової олії, бальзамічного оцту (можна використовувати винний) і лимонного соку робить страву пікантною і незвичайною на смак. А найприємніше, що Вас порадує – цей дієтичний салат відмінно підійде для тих, хто дотримується правильного харчування або дотримується дієти.
Помідори помити, розрізати на четвертинки. На сковороді на невеликій кількості оливкової олії підсмажити креветки. Салат помити, просушити, нарвати руками.
Змішати лимонний сік, оливкову олію і оцет. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.