Салат морський з кальмарами і сьомгою
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Салат морський з кальмарами і сьомгою

Вишуканіше, свіжіше і смачніше страви для Вашого святкового застілля Ви не знайдете. Якщо Ви небайдужі до морепродуктів і всьому, що з ними пов'язано – Вашій увазі приголомшливий салатик, виконаний в морському стилі. У ньому і ніжний кальмар, і делікатесна сьомга, і навіть аристократична червона ікра, яка не тільки незвичайно прикрасить салатик, але і зробить його дуже ефектним. Кисло-солодкі яблучка, свіжі огірочки і цитрусова кислинка «розбавляють» суто морську компанію і чудово підкреслюють делікатний, ніжний смак салату. Замість майонезу можете використовувати сметану або йогурт без добавок. У будь-якому випадку смак у салату неймовірно божественний і незабутній. Обов'язково спробуйте.

Інгредієнти

  • Кальмар - 150 г.
  • Сьомга слабосолона - 150 г.
  • Яблуко - 120 г.
  • Майонез - 30 г.
  • Ікра червона - 30 г.
  • Огірки - 200 г.
  • Лимон - 50 г.

Етапи приготування

  • 01

    Кальмар відварити в протягом декількох хвилин в підсоленій воді. Потім охолодити і нарізати скибочками. Рибу нарізати кубиками або скибочками.

  • 02

    Яблука і огірки помити і нарізати кубиками, соломкою або скибочками. Лимон нарізати скибочками.

  • 03

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат. Прикрасити шматочками лимона і ікрою.