Салат із тунцем і кукурудзою
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Салат із тунцем і кукурудзою

Пропонуємо вам ексклюзивний рецепт салату з тунцем і кукурудзою. Такий салат порадує вас своїм незвичайним смаком і створить настрій свята на столі. Адже, салат подається дуже оригінально, в чашечці з лимонної шкурки. А це дуже незвично і здатне розвеселити навіть самий сумний святковий стіл. Всім рекомендуємо запастися рецептом такого чудесного салатику. Він готується всього двадцять хвилин, а задоволення від його поїдання вам вистачить на добу. Так як смак салату виходить фантастичний. Консервована кукурудза і тунець у своєму поєднанні дають ту чудову й оригінальну смакову нотку салату. А лимонний сік чудово його освіжає.

Інгредієнти

  • Рис басматі - 150 г.
  • Кукурудза консервована - 150 г.
  • Консервований тунець - 350 г.
  • Помідори черрі - 250 г.
  • Нарізана свіжа зелень - 50 г.
  • Лимонний сік - 60 мл.
  • Оливкова олія - 1 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Лимон (для сервірування) - 4 шт.

Етапи приготування

  • 01

    Відварити рис до готовності. Охолодити.

  • 02

    Змішати рис, кукурудзу, тунець, нарізані черрі і зелень.

  • 03

    Для заправки змішати лимонний сік і оливкову олію, додати сіль і перець. Отриманим соусом заправити салат, добре перемішати.

  • 04

    Салат з тунцем і кукурудзою подавати в "чашечці" з лимона, вийнявши м'якоть із фрукта.