Салат з тунцем і овочами
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Салат з тунцем і овочами

Тунець - риба, яка користується величезною популярністю у прихильників здорового харчування, а також у тих, хто стежить за своєю вагою, харчуванням і дотримується дієти. І це не дивно, адже м'ясо тунця містить велику кількість корисних білків і майже не містить жиру. Тому і його калорійність, звісно, досить низька. Наприклад, даний салат, до якого входять тунець з овочами і оливковою олією містить всього лише близько 75 калорій на 100 грам салату. Це означає, що ви можете сміливо замінити вечерю великою порцією салату - голодними не залишитеся точно. У салат входить консервований тунець, але якщо ви не довіряєте консервованій рибі, то можна замінити його на філе свіжого тунця, обсмажене або запечене духовці.

Інгредієнти

  • Тунець консервований - 300 г.
  • Цибуля - 80 г.
  • Часник - 10 г.
  • Олія рослинна - 30 мл.
  • Огірок - 100 г.
  • Помідори - 200 г.
  • Квасоля зелена стручкова - 200 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    З тунця злити рідину. Часник і цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Цибулю обшпарити окропом.

  • 02

    Помідори та огірки помити і нарізати кубиками або скибочками. Квасолю відварити в підсоленій воді.

  • 03

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати рослинну олію і перемішати салат.